Wednesday, December 17, 2014

Skuad Era Perodua!

Al kisah Isnin lepas...

Balik keje kul 5.30 petang. Otw tu dengar ERA... Masa lintasan tu dorang ada kat Kelab Tasik, Presint 8, Putrajaya... Tetiba je automatik tangan ni pulas stereng masuk simpang ke Presint 8.. Hahaha... 



Sampai-sampai je ingatkan dah habis sebab nampak kete Myvi hijau ni dok berpusing kat round about dlm tu... Sekali tanya, baru nak start...


Aimi tengah masak Mamee Chef yg dlm cup punya...



Si Faiz buat introduction... Hujan renyai2 pulak tu... 



Kena jawab soalan la sebelum dorang bagi barang free tu... Orang lain taknak jawab... Maka aku jelah yang jawab...



Dapat satu pek Mamee Chef pastu satu cup Mamee chef... Makan kat situ gak... sedap gak rupanya Mamee Chef ni... Mee dia tu dorang guna teknologi Mee Tarik... Patutla sedap n kenyal2... Pastu dlm mamee tu ada tauhu, cili api... serius la sedap... xdela semata2 mee n kuah je kan...



Kredit gambar kat bebudak Skuad Era. Ammar n Aimi...  Hahaha, gigih aku carik dorang ni kat ig nun... semata nak gambar... tangan aku penuh ari tu tak dapat nak snap gambar... Penuh ngan hadiah.. ngeee...


Mamee Chef satu pek, air tin, biskut hup seng, CD Noh Hujan, 1 cup Mamee Chef.



Jemput tengok makan... Slurpppp! =p

Thanks Skuad ERA!!


♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

No comments: