Wednesday, December 17, 2014

Good Luck Faris!

Entry diperam lagi...

Layan ajelah ye.. :)

Pagi Jumaat tu ada farewell sket untuk staff PSH unit aku ni... PSH tu Pekerja Sambilan Harian. Setiap 3 bulan atau 6 bulan, bertukar2 la PSH aku ni...yang best sebab ade farewell.. leh makan2.. haaa.. nampak tak permainan dia kat situ..=p


Gambo tuan tanah dulu... hahaha, pakai tudung letak2 je... rimas gak kdg tu sebab mcm terjulur2 je.. haha


Aku tapaukan makanan nasi kerabu kat Taman Ayer Hitam ni... Nasi Kerabu KakYan... Sape nak order amik no hp dia ni  012-6432133... Serius sedap n banyakkk nasi kerabu ayam bakar baru RM4... Giler bapak murah.. haha..


Depan umah dia je dia bukak gerai...



Bos tengah bagi tazkirah kat faris.. =p


Tersenyum2 dak Faris ni bagi speech... =p


Dapatla hadiah yang diidamkan yer.. hihi...


Ni jelah staff kat unit aku... Bos besar, Puan Az yg pakai tudung pepel tu. Bos no. 2, puan noni pakai tudung kaler mint, bos no. 3 En maniam, tudung biru KakWan, Technition, Sorang lagi, Pembantu Am Pejabat,  Faz, xde. berada di luar kawasan. 7 orang total.



OK gud luck Faris!! Jangan lupa kami kat sini...


Nah belanja nasi kerabu ayam bakar satu.... nyummmm sedap...

♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

1 comment:

Mar Mansor said...

seronok kerja tak ramai staff