Tuesday, October 14, 2014

Suspek Denggi Buat Kali Ke - 2

Nyamuk ni suka sangat kat Enady la.. aku pun tak paham... Kerap jugak demam seram sejuk badan... batuk selsema takde.. kalau dah takde batuk selsema tu, mmg aku suspect denggi lah... hari ketiga tu bawakla dia g klinik. Nak drive pun xlalu dah...

Balik keje pegi klinik Presint 9 tu. Budak2 ni nampak playground. Atenye menyinggahla dulu... sementara apaknya g tunggu turn kat dalam...


Hehehe, mood baik bebudak ni.. dapat main playground kan.. budak mane yang x suka.. =p Suh posing amboi bukan main lagi...








Eh ni citer apaknya kena denggi ke anak2 main playground ni.. hahaha..

Ok lah ok lah..

Sudahnya, Enady dapat mc 2 hari untuk rest kat rumah...platlet darah dia jatuh below 100 .. suspek je la... then hari ke 5 tu dah naik platlet dia... member aku bagi petua suh minum jus oren banyak2... Alhamdulillah dah recover...





♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

1 comment:

KhaiZa said...

erm.. ada jugak yang bagi petua minum air rebusan daun betik.. cepat recover jugak.. apa2 pun take care ea..