Thursday, October 30, 2014

Mee Tarik Warisan dah ada kat Bangi yeay!!

Ok buat peminat2 Mee Tarik Warisan, cawangan baru dah bukak kat Bangi yerp... Haruslah happy sebab ari tu makan xpuas.... dahla aku ter order Cold Mee With Beef kan... sejuk kejunggg mee tu... xsedapla kat tekak aku... xleh nak slurpp slurpppp gitu.. hehe..
Location Mee Tarik ni kat bangunan baru kat depan SBU. Seksyen 9. Kot.. hahha.. aku baru nak belajar2 jadi orang Bangi ni.. .. =p

Bangunan dia baru siap, so memang kedai mee tarik ni lah yg dah beroperasi.. yg lain tutup lagi.. parking pun senang nak carik... 


Datang time baru nak lunch memang tak ramai lah.. cer dtg kul 1.30, hehe.. melangut la nak tunggu... 


Lamb stick. Dan lamb adalah kambing kan.. apesal aku terset dlm kepala otak aku yg ni lamb adalah lembu??? 


Ni ummy punya... aku tak igt nama menu dia.. tp sesuai la utk kanak2.. xpedas...


haaaa.. ni tuan tanah punya.... sedap gilos... mee tarikkk.. nyum nyum.. tp ampun maaf.. aku tk ingat namanya apa.. aku igt harga dia je sebab antara menu yang termurah.. rm8 saje. Kihkih...

So, korang... g lah terjah sini! Rasa mee tarik dia pun lain kalau nak compare ngan mee kuning atau spagheti.. yg ni sedap uolls.....

Dan buat sesape yang suka makan atau bahasa kasarnya melantak... cam aku ni... hehe..jangan risau... berat anda takkan bertambah kalau anda maintain amalkan SET PEMBUANGDAN PEMBAKAR MAKANAN DI DALAM PERUT ..malahan berat anda akan menurun... xpercaya??? Jom try dulu... :)


1 comment:

Rosmawati Ahmad said...

kalau g bangi.. boleh singgah ni.
salam perkenalan.