Saturday, October 18, 2014

#LunchDateUB 4

Bila ada nak pas2 barang, maka terjadilah #LunchDateUB ni.. hahaha...

N nak pas coklat beli kat Langkawi
Dina nak pas blouse beli kat GM
Zaza nak pas wrislet kat Mar
Hany nak bagi rasa kuih koci yang super sedap
Fad nak belanja kek...=p

Venue nya sama macam masa lunch date yang lepas. Pegi sini sebab mak yong si Fad tu nak makan FM. Aku ok jer... lagipun tak puas sangat nak makan masa ari tu...

Aku ngan N datang awal. So cop tempat untuk 9 orang... Pastu chalo masuk Aeonbig jap..

Actually Fad nak try kek baru tengah in sekarang ni... Pecan Butterscotch Cake... Sedappp wooo.. Dah alang-alang tu kira sekali mini celebration birthday aku n Fad... in advanced lah kiranya...Birthday in October..






So yummmyyyy! Cuba Try Test!


Hany n Dina.. Jeles beteiii! Kulit cantikkk deme ni...=p



Ok, jom potong kekkkk! Happy birthday to Fad n diri sendiri.. :)


Makan makan makann...






olohhhh kesian Mar, nampak mata sebelah je.. hikhik...g marah Elly nun... ahakss!


Jauh plak...


ok kasik besar sikit... :) Us!


Eh berterabur plak gambar haaa... Zaza bagi coklat Hersheys... Bos dia baru balik dr over the sea... :)




makan makan makan lagi sambil potpetpotpet... Dina la.. kalau dia bercakap, org lain diam dengar dia cakap.. hikhik...



Hai Ciare! Lama tak ketemu kan...


2 tray tu kitorang order.. Memang puas hati lah... kenyangggg sangat.


ko tgk Dina tu.. hahaha, kan dah cakap.... bila dia bercakap, org lain terkesima senyap dgr dia cakap... hehehe.. ampun dina! gurau je..:)

Ok setel Lunch Date kali ini... next tempat lain plak geng... jemu dah kat FM..

Thanks semua yang sudi berjumpa jumpaan...

Exspecially to Dina yang drive jauh2 nak jumpa kite2.. Fad yang sarat2 drive dari Seri Kembangan sebab nak belanja kek.. hihi... Ciare yang jarang ketemu...Mar Hany Zaza N Elly muka regular dah bila berjumpa jumpaan... =p Owh kali ni Ann takde...

Sayangggg korang semuaaaa.. muahh! Ok next!!!! Bila la nak bergabung ngan geng belah2 KL nun... Dayu, Reen, Juelee, Nurul, Hana, Mun, Tg. Ana...

♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

1 comment:

Tengku Fauziana said...

please laa kek tu..pleaseeeeeeeee...