Tuesday, September 9, 2014

Majlis Makan2 @ Presint 15

Alhamdulillah rezeki... Dah habis Syawal pun masih ada lagi yang sudi menjemput aku dan family untuk hadir bawak perut je katenye.. hehe.. Terima kasih daun keladi, lain kali jemput lagi ye tuan rumah.. :)

Lepas balik umah Kak Anna cousin aku kat Bandar Baru Bangi tu, amik KakYang dan Kak N kat umah dia. Kitorang pegi sekali. Jadi single parents jap.. hehe...




budak-budak bergambar ngan daddy baju oren tu...=p 


hai nelly... :)
Suka tek muka Nelly, macam mix!


Kawan baik Dani kat school, Mamat.


Zara suka kawan ngan budak besar la.. Dia suka kakak2 tu belai2 dia.. huhu, sabo je le zara...
Syok dia berkepit ngan Fiqah, anak Kak N..
Makan pun nak sama-sama tu...


Sebelum nak balik, moh ler kita bergambar dulu... Dani ni memang suka pedajal gambar mama tauuu...


Ok ni senonoh sket..:)


Keadaan pada malam itu...


Khalil tukang bako ayam...


Best dapat jumpa ex opismate Seksyen Wang Awam, MOF...


Makanan-makanan.... Semuanya sedap-sedappp..




Alamak gambar berterabur dah...

4 sekawan....

Dani Fiqah Zara Muhammad...

Elok pulak korang amik sorang satu yer... Dani ngan Fiqah. Muhammad dengan Zara...



Zara & Fiqah.. 
Alololo.. sweet je muka dua2 walaupun dah penat melampau akibat dok pusing2 rumah tuan rumah tu.. :)


Dani suka beno ngan Fiqah.. Kakak tu dah besar dah. Pandai dah segan-segan.. Dani tu dia ingat kawan2 baya dia kot... Maafkanla anak acik tu yer Fiqah.. 

Ok tuan rumah..

Best sangat.

Dah macam reunion Wang Awam..

Eh ke Kelab Wang Awam?

KWAM?

Hehehe...

Thanks guys!

No comments: