Monday, July 7, 2014

Singgah jap kat Bukit Tinggi, Pahang

Dah 5 tahun kahwin, baru ni la aku jejak kaki kat Bukit Tinggi ni.. Hehe... Bukan tak pernah ajak enady g sini, berbuih kot mulut ajak, jomla papa jomla papa... tapi ntah.. masa asyik tak kena je... merajuk rajuk pun ada.. hahaha.. yelah kan, balik kampung Pahang, lalu kot Bukit Tinggi ni... hurmmm..

Tahun ke-5 baru terbukak hati nk singgah.. ahaha adoi la papa..

Balik dr kampung Pahang tu singgahla jap... Ingatkan Bukit Tinggi ni tepi2 highway Karak tu je, sekaliiii jauhhh jugak masuk dalam... Dahla dah petang sangat kitorang naik.. jalann pusing-pusing pening wooo...

Sampai atas, memang tak ramai orang pun. Tourist je yg ramai. dari Arab barangkali sebab tgk muka n dengar dorang cakap...


Tempat wajib amik gambar kat sini kan..:)







Ada swan la... tapi malas nak turun sebab dah petang n kang tak sempat nak round habis...


Disambut baik oleh kuda.. hahaha..



Risau je patah kaki kuda tu Dani dok berpaut...





Takde apa yang menarik pun kat colmar ni... Budak2 suka la sebab ada pulak tempat mainan ni.. Layan deme jap ber round-round dah gaya tak nak balik, at last kalah jugak sebab hari dah nak malam..



Jom pulang... kedai2 makan western ada gak bukak tapi malas nak singgah sebab perut tengah kenyang sokhati...lalala..=p


Insha Allah, bila2 kita datang lagi n tidur sini. Boleh pegi taman arnab ngan taman jepun tu...




Ada cermin! Apa lagi... selfie lah kite...




Baiiii, hingga ke temu lagi....

♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

No comments: