Projek Jumaat : Adunan Biskut Choc Chip

Hehehe... ni projek hari Jumaat semalam waktu rehat... seronok gak dapat kawan baru kat sini yang terer bab masak memasak di dapur... xtau nak masak apa waktu berbuka, haaa sepantas kilat dia bagi idea... tq faz...

ok, bila bab kuih raya pun dia terer gak... dia kate dia buat sendiri je biskut raya. Aku pun macamm wahhh impressed giler kan... bulan puasa ni rehat xde g mane waktu lunch, meh aku adunkan biskut... dia offer.. aku pun apalagi.. carik barang nak mengkukis lah...

 
So nilah peristiwanya...:)


Nak buat satu biskut tp dua flavour... biskut Chocolate Chip. Satu original, satu coklat flavour...


Senang je rupanya ... sekejap je dh siap...


siap dah adunan... yg atas ni original... yg bawah ni perisa coklat...


balik rumah tinggal bakar je...

ok siap! Tq banyak2 kawan. :)


Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...