Monday, June 23, 2014

Makan Nasi Minyak Lagi Kat Pandamaran, Klang

07 Jun 2014.

Sepatutnya celebrate anniversary aku tapi en.ady keje maka kita plan lain la... Hampir terlupa ada wedding cousin kepada cousin aku ni... haha,, cousin kuasa dua ye. Adik mak aku punya anak sedara bekah husband dia kawen. Kenal rapat la dari kitorang kecik lagi. Macam tak patut plak tak datang kan... tambahan pulak tengah free. ajak kkyang. Kebetulan dia pun free, tapi keje la kul 5 petang. So, pukul 11 siap2... bebudak ni excited la dapat kuar rumah.. hehe..



Owh, terima kasih waze sebab tunjukkan jalan..:)


Dah sampai tetamu xramai lagi. So, melantak dulu dengan tenang.. takde rebut2..=p


Kemuncak acara ni.. pengantin berarak masuk..:) cousin kuasa dua aku tu yang pengantin perempuan tu... keturunan mamak. sebab makcik aku kawen ngan orang keturunan mamak... best sebab dapat tgk budaya dorang.. masa bujang dulu bape kali dah aku merasa pegi wedding orang indian & mamakian..:)


Tak habis makan lagi masa pengantin masuk dewan...


Pengantin dok bersanding kat atas stage nun, kitorang bergambar sakan. Dani masa ni dah merayap ngan pakcik dia..



Yang tengah tu cousin betul aku... Along Tecik..=p


Baru ada Dani..


Makcik aku yang paling kiri nun... tak nampak makcik2 pun kan... maintain je muka muda..;) ape rahsia ucu?


Owh ada photoboot juga... xkan lepaskan peluang..:)


Ok dah.. mari kita pulang.. Jam pukul 3 lebih mase ni.. Dah tau jalan cepatla sikit sampai kan..:)




♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

No comments: