Tuesday, May 20, 2014

Riang Ria Si Bongsu

Anak ni dah nak masuk 2 tahun 2 bulan. 17 Mei nanti genap 2 tahun 2 bulan. Perkembangan dia sangat laju from her brother.. Bukanlah nak bandingkan but amazing for me.. Like aku tak bersedia lagi dia dah pandai cakap itu ini, aku target macam abang dia la umur 3 tahun lebih baru bercakap properly... Sekali nahh! Alhamdulillah, cepat betul kamu membesar sayang.. Mama tak puas lagi nak dukung2 masa kamu baby, nak gomol2, nak picit pipi gebu... Rindu!

Betulla, setiap anak berbeza. Ada sikap tersendiri.. membawa rezeki tersendiri... :) Happy la dapat anak lain2 ragam ni kan.. Sama plak ragam nye kang, tak fun pulak life ni kan... huhu..*positifnya* :)

Ayat terbaru dia... "Jangan kacau adik..".. Hahaha, comel la.. Papa dia la menyakat... Cuit sket si Zara, dia akan cakap "Hish! Jangan kacau adik.." Hahaha.. so funny...

Lagi satu, kalau dia terkejut... "Tejut adik.." Kahkahkah... Hai la anak.. pengubat stress mama.. Eh, stress ke? =p

Haa, yang sama antara dua anak ni adalah, bila aku cakap dgn nada marah tahap 2, terus dua2 senyap, cebik, pastu.. "Maaa... " datang peluk aku nak sayang mama katenye... Alahaiii...

Ok jom layan gambar2 Zara posing dengan belon dia... Belon masa bufday dorang hari tu.. Elok lagi tak meletup-meletup.. Haha..























#entryautopublish

♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

1 comment:

lovely said...


suka tengok Zara. Shomelhangat...hihii