Skip to main content

No Head Hunting!





Jom sihat dan jana wang !

Anda selalu kesihatan x memuaskan?
Kurang stamina?
Kurang cergas?
Proses penyusuan kurang?
Anak-anak asyik demam?
Ibu bapa sakit lutut, masalah kolesterol, kencing manis dan lain-lain?
Sudah ikhtiar pelbagai cara namun tiada lagi rezeki anak?
Dan pelbagai lagi masalah...

Kenapa harus dibiarkan jika ada solusi yang selamat dan berkesan?
Bukankah kita disuruh berikhtiar?

Dapatkan produk Shaklee kerana ia adalah peneraju utama supplemen yg natural dan selamat lebih 50 tahun..

Tak perlu diperkenalkan lagi kerana anda boleh "google" testimoni keberkesanan produk atau lihat saja di page kami




Sewajarnya setiap rumah mempunyai set Family wellness iaitu ESP, B COMPLEX, VIT C & VITALEA untuk menampung kekurangan nutrisi dalam pemakanan dan gaya hidup kita.

Usah biarkan anda menderita membayar bil hospital yang mahal jika mampu mencegah dari awal.

Usah biarkan tubuh anda bergantung kepada "ubat kimia dan vitamin sintetik" jika kita ada SHAKLEE.

Untuk pelbagai produk yang sentiasa ada di #danidaniastore

SET KESUBURAN 
SET KEHAMILAN 
SET BERPANTANG 
SET MENYUSU
SET SENDI
SET KECANTIKAN
SET PENGURUSAN BERAT BADAN 
SET KANAK-KANAK

Setiap insan berhak sihat dan cantik selagi masih bernyawa ♥♥♥

Jom beli dari kami untuk konsultasi berterusan dan bimbingan terbaik
0182244135

#######################

Oppsss nanti dulu,
Jika anda menjadi ahli Shaklee pelbagai faedah yang bakal anda perolehi seperti:-
* bonus cash
*harga barang dengan diskaun 10-30%
* boleh membuat belian online di mana saja
*keahlian seumur hidup hanya RM 65 @ percuma melalui pembelian bernilai 200uv

Haa..menarik tau, ada yang asal jadi ahli terus berminat serius berbisnes sebab Shaklee memang "well known"

Dengan berbisnes anda sendiri menentukan haluan bisnes shaklee anda untuk mencapai 2, 3, 4, 5 atau 6 angka..car bonus, percutian luar negara@Umrah

Macam mana?? Menarik kan!
*sertai team Amazing Life sekarang, anda bakal dibimbing dan diberi panduan mencipta kehidupan yang lebih baik..
* ramai SID makin bertambah rezeki setiap orang ~siapa buat dia dapat ^-^

Sebarang info/Pembelian sila pm ke Dani Dania Store

Atau contact kami di 018-2244135




♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥
Post a Comment

Popular posts from this blog

Tips hapuskan ulat gonggok

Salam alaik,

Saudara Abdul Aziz dari Kelantan bertanya bagaimana cara nak kurangkan populasi Ulat Gonggok di rumahnya. Saya rasa mungkin ada sarangnya di tanah berdekatan.

Biar kita kenal dulu makhluk alam yang bernama Ulat Gonggok:
1. Umur Nyawa : 5 tahun ( kalau cukup makan )
2. Jumlah sekali bertelur : 200 hingga 300 butir
3. Banyaknya kaki : dalam 400
4. Bahaya tak : tak berbahaya kecuali kepada yang ada alergi
5. Kumpulan Kehidupan : arthropoda anak beranak ketam ( bukan serangga )
6. Tempat ia paling minat buat sarang : TEMPAT LEMBAB
7. Makanan Utama : DAUN-DAUN dan DAHAN-DAHAN reput
8. Kenapa ia masuk rumah : CARI TEMPAT BERTEDUH jika hujan lebat sangat
9. Boleh ke bersarang kat rumah : Selagi ada makanan dan kelembapan seperti di belakang almari, lubang-lubang tepi sinki dapur, tempat longgokan kertas atau pakaian yang lembab.

Bila kita kenal Ulat Gonggok, kita dah boleh kurangkan jumlahnya:

1. Dalam rumah :
>> cari tempat lembab dan punca lembab. Kalau sebabnya air menitis dari paip…

Tanda-tanda nak bersalin

sumber dari : here

Apakah tanda-tanda hampir bersalin? Tanda-tanda bersalin berbeza bagi kebanyakan wanita.

Bayi turun ke bawah

Perut menjadi ringan sekitar dua minggu sebelum kelahiran kerana kepala bayi sudah pun 'turun' ke dalam kawasan rangka tulang pelvis. Anda mungkin terasa:
sakit di bahagian kelangkang kerana bayi menekan.kerap membuang air kecil semasa ini kerana bayi menekan pundi kencingsakit perut, memulaskerap buang air besarkerap terkentut

Keluar lendir pekat atau keluar darah bercampur lendirLendir pekat seperti gam lekang dari laluan pintu rahim apabila pintu rahim mula menipis.Lendir bercampur darah pula keluar apabila pintu rahim mula membuka. Boleh berlaku beberapa jam atau beberapa hari sebelum bersalin. Segera ke hospital.Sakit belakang
Bayi beralih dan menekan tulang belakang anda.
Untuk mengurangkan sakit belakang anda, posisikan diri anda seperti merangkak (tapi jangan merangkak ke depan!), dan angkat atau tinggikan badan anda ke atas, tunggu kiraan 5 dan re…

Panduan Nak Daftar Anak Ke Tadika MAIWP

MAIWP - Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan
Tadika ni agak famous jugak di kawasan Putrajaya. Selain daripada silibus nya yang islamik, transit sampai petang, yuran bulanannya yang agak mampu bayar jugak menjadi pilihan bagi golongan pertengahan di Putrajaya ni. Yuran murah tu bonus.. :)
Ingat lagi tahun lepas mencarik dan pening nak buat pilihan nak sekolahkan Dani ni. Akhirnya sekolah ni menjadi pilihan bagi aku n husband. Dah isi borang bagai tapi lupa nak hantar. Nama Dani tercicir. Frust menonggeng aku. Then decide nak hantar dia ke sekolah tadika KEMAS kat Ayer Hitam. Dah register bagai. Tengah beli baju sekolah kat Serdang, dapat whatsapp yang Dani dapat sekolah kat Tadika Al-Hidayah MAIWP kat Presint 9.
Alhamdulillah... Sadis kalau diingat2 balik... :) 
Ada aku kisahkan dalam blog ni dulu... http://honeysour00.blogspot.com/2015/01/tadika-islam-maiwp-al-hidayah-presint-9.html
Tahun depan Dani 6 tahun, aku nak continue je dia sekolah kat situ. Habiskan segala-gala yang dia d…