Monday, January 13, 2014

TQ Zalora

Tq to rakan2 UB sebab menghebahkan benda2 promo gini.. 
Hikhik.. tapi aku lambat tau...
Lambat bukak Whatsapp UB tu sebenarnya...
Kalau tak, mesti aku dah redeem banyak..
Haha, jeles ok dgn korang yang dapat redeem 4-5 barang tu..
Actually aku dapat dua voucher, tapi lambat sangat guna, terus dh tak boleh guna 1 voucher





 Sling beg Nichii ni aku berkenan sebab warna hitam tu n ada button warna gold tu..
Rock n brutal..
Harga RM119.90,
Redeem RM75.
So, masa dia hantar tu aku bayar ballance RM50..

Tq ZALORA..

♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥