Monday, July 29, 2013

Kulit tapak kaki kasar? Sini ada jawapannya..


  
Hari ni nak citer pasal satu2nya cream yang Shaklee jual.. Hot item jugak cream ni. Exspecially untuk perempuan lah... Lelaki pon boleh je pakai..

Herbal Blend Multipurpose Cream ni sangat bagus dipakai oleh orang yang ada masalah kulit kasar, eczema, ruam-ruam dan lain-lain. Kena gigit nyamuk pon boleh pakai cream ni. Semua peringkat umur boleh pakai yer. Kecuali kat baby tu, pakaikan light2 je.. Zara kalau ada rashes kat kawasan sekitar pampers dia, aku pakaikan ni je.. insyallah 1-2 hari dah hilang.. Dani aku pakaikan kat kaki dia.. Dulu masa dok kat kampung, nyamuk banyak gigit, pastu tinggal kesan parut yang dia dok menggaru tu..Aku pulak, pakai kat tumit kaki, buku lali, siku.. sebab situ kawasan yang kerap kering. Bayangkan kulit kat buku lali aku tu, aku leh kopek2..aku tgh on lagi pakai cream ni kat buku lali tu.. nanti dah ade gambar aku share sini eyh..

Kalau nak saja2 pakai kat tangan pon boleh.. lepas sapu tu, perghh lembut tangan jadinya.. tak caya cuba try..:)

Nak massage pun boleh guna cream ni..rasa dia dingin je.. tapi tak panas pun.. tu pasal baby pun boleh pakai..:)

Untuk pertanyaan dan pesanan, sila contact aku kat sini..:

________________________________

Ana Lyana
Shaklee Independent Distributor [ ID : 894161 ]
Hp | 0133396435 / 0182244135
anacomey_84@yahoo.com
FB Page : Dani Dania Store

1 comment:

Anonymous said...

esp memang leh kurus ke?confirm ka