Friday, March 15, 2013

PC rosak, maka...





Salam tengahari.

Hari yang tak best bagi aku hari ni. Pagi-pagi pc tak boleh on. Technition kata motherbord rosak. So, corruptlah segala mak nenek kerja2 aku dalam tu. Huwaaaa...dah tension satu hal. Terpaksa la pinjam pc orang lain. Kang termenung kat tempat kang, kate tak buat keje kang, Inisiatif lain, Zizi, pinjam jap pc ko. dah setel keje, baru leh tengok blog ni jap.

Tension kedua hal, Zara taknak tido pagi tadi masa tinggalkan dia kat taska. Haiyoo anak. Salah aku jugak, elok-elok dia dah tido, aku pegi korek hidung dia, dah terbangun dan termenangis. Salah sendiri nak oi..

Tension ketiga hal, laki ai nih. Hurmm, kes kecik leh jadi besar. Biar dulu. kang aku layan, aku gak yang sedih.. bende kecik je papa oi..boleh setelkan. Takpe, jgn risau geng. Gaduh2 manja je ni.. =p

Tension keempat hal, takde dah. Sib baik hari jumaat. Rehat lama. Nak g mane yer nak release kan bende2 negatif2 ni?

♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

No comments: