Wednesday, July 11, 2012

Puting NUK


Aku ada kemusyiklan nak tanya ni..
Gambar kat atas tu puting NUK. 
Yang belah kanan yang baru.
Dan yang belah kiri setelah sebulan lebih pakai..
Apsal ek dia makin lama makin besar?
Rasanya masa beli hari tu sama je saiz dua-dua ni..
 


♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

2 comments:

Sidratul Muntaha said...

silicone type ke bukan?
yg free bpa ke bukan?!
hohoh..
mok lama tak ingat sbb ank no 2 fully bf tpi kat sekolah bgi pakai feed bottle since dah msuk 2 thun nih.
yg pasti,puting ni agak2 dh mcm tak best,tuakr je trus.
since menda ni jtuh atas kategori consumable items.

Ann GreenStrawberry said...

Puting camni kena pakai sebulan je.. pastu kena tukar baru..