Thursday, May 17, 2012

Rainbow Cake!



Akhirnya, dapat jugak aku belikan kek untuk Dani 2tahun yang dah lepas tu. Kita belated jelah ye sayang..:) Tak lengkap dan tak puas rasanya biula celebrate bufday takde kek. Bukan nak biasakan, tapi just for show  my effort to make him happy..

Lagi satu motif kan...hehe

Mama teringin sangat nak makan kek rainbow yang tengah femes emes ni. Drai hujung-hujung pregnant Zara lagi. Tapi kalau nak beli saje-saje mau bising lak papa ko Dani. Tu yang dapat idea nak buatkan rainbow cake tu as kek belated bufday Dani. Hahaha. bijak tak mama nak..:)

Kebetulan, tengah usha-usha page Kak Ida, wife cousin aku. Dia memang buat kek. Ternampak plak album Rainbow Cake. Wahhhh, teruja! Pastu time tu pulak aku nak g KL Ijai kawen. Elok sangatlah tu. Order ngan Kak Ida je senang. Dua kek aku order. Satu Red Velvet cupcakes untuk hantaran Ijai. Satu lagi Rainbow Cake ni. Murah-murah je..Sedap pun sedap..:)

Kalau nak order, g jenguk FB dia.. SweetFood Oven.  Dia dok area Ampang.


budak ni bukan makan sangat. mama dia je yg over makan. =p



♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

1 comment:

yun said...

happy belated birthday dani..