Friday, March 9, 2012

Review Check Up 39 Weeks

Semalam check up 39 minggu kat KK Presint 11..

Aku terlewat 15 minit, yang mana appointment sepatutnya kul 11 pagi. Tapi nak tunggu habis pengumuman pasal SBPA semalam, aku terlewat.. Sampai nurse call tanya "puan dah bersalin ke?" Hehehe, baik sungguh nurse2 kat KKPJ Presint 11..

Result check up :

Berat : naik lagi 800gram...uwaaa...selagi tak bersalin, selagi tulah berat asyik naik naik dan naik...T_T

Hb : aku sedih part ni.. turun sikit ke 10.5 minggu lepas 10.6... bila nak naik ni? makan macam2 dah rasanya...

Urine : ok

Bp : ok

Jantung baby : ok

Lain-lain : same macam minggu lepas.. baby aktif di kala selepas Maghrib...

Kali ni aku tayang la gambar muka ngan full body di saat-saat nak bersalin ni.. 39 minggu yaws!

hidung kembang!

Mak buyung...

Pandangan sisi..

 Hehehe.. sangat membesar bagai johan kan.. uwaaaa...


♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

2 comments:

sharEna said...

xdelah beso mane ana...juz nice =)

slamat bersalin ana...terujanya nk tawu bb ape ^_^

AdaM Hawa said...

comel la mak yong.. ;)