Hajat tak kesampaian



Petang semalam dah roger2 ngan sorang hot blogger ni nak turun kolam Presint 9 tu..
Hajat di hati nak jumpa lah ngan anak bujang nya si Mika nun..
Tapi cuaca tak mengizinkan..
Hujan gerimis..
Kalau aku sorang, aku dah gamble je jumpa Na n Mika..
Tapi nak bawak Ibu n Dani sekali kan..
Jadi, atas nasihat Ibu, cancel la..
Sebab kita tak tau kan condition budak2 ni macam mana.. 
Baru 2 tahun kot, aku nak belasah dia bawak dalam hujan,..
Memang tak lah...
Demam kang, aku jugak yang susah hati..:)

Haishhh, kempunan lah nak jumpa ngan Na n Mika..
Kempunan pun takdelah sampai ngidam2 tu kan..
Haha..
Tapi kalau ayaq liuq adik baby meleleh nanti aci tak kalau cakap ngidam tak dapat jumpa ngan ko, Na..kihkih..
Nasib baik Na selalu je turun sini, sebab umah abang dia kat sini..
Lain kali leh jumpa lagi..

Nasib baik jugak, si Dani tak tau maksud kolam tu apa lagi..
Tapi kalau lalu depan kolam tu, dia tau la yang situ tempat mandi2..
Hehehe..
Sudahnya, pelampung yang gigih aku tiup semalam tu,
dia main je kat dalam umah.. 
Hahaha, sian abang..
Nantilah, adik baby dah kuar n besar sikit, mama bawak abang g kolam ek..


♥ mama Muhammad Dani Emir ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...