Wednesday, February 8, 2012

Mak borek anak rintik


Haha, kat opis aku jadi tokey kedai. Atau dengan ayat lebih faham, toley mini mart MOneyfesto.. Tak paham lagi? Tukang jual kudap-kudap untuk warga opis ni haaa.. aku tukang jaga duit, beli stok dan lain-lain.. Untung kedai masuk ke akaun Kelab Moneyfesto..:)

So, pagi-pagi lepas punch card, aku akan tarikla troli ni letak kat tempat asal dia.. sebelum balik haruslah aku simpan dalam bilik pegawai. Tumpang bilik Cik Misha ngan Cik Wan. Kang naya ada orang songlap plak barang-barangnya kang..:)


Start awal tahun hari tu, Dani asyik nampak aku tarik troli ni kan.. Last-last sekarang tarik troli tu jadi keja dia.. haha.. Punyala kuat tenaga budak ni.. Kalau nak ikutkan agak berat jugakla sebab ada barang-barang kan..Larat dia tarik.. huhu, kagum mama nak..


Aik, Mia pun nak join..:)


#entryautopublish

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

2 comments:

~daRLee ZuRiS~ said...

Comel aje.semua pakat nak tolak ek..

~daRLee ZuRiS~ said...

Comel aje.semua pakat nak tolak ek..