Wednesday, December 7, 2011

Bekerja seperti biasa


Selamat hari Rabu..:)

Bekerja seperti biasa hari ini. Sampai kul 1 pagi tadi tapi lepak dulu kat umah sepupu. Kul 4.30 pagi baru suami kesayangan datang jemput. Dia balik keje shift malam. Sampai Putrajaya kul 5 plus plus. Sempat gak lena sejam lebih then siap2 nak g keje..

Bersemangat baru! Sebab pakai baju baru.. Hahaha, motif? Beli baju pregnant kat kedai-kedai biasa macam Pasaraya Hari-Hari ataupun Pasarayaku kat kampung, memang murah2. Geram lak aku, rasa nak rembat 10 helai..=p Tapi bila fikir-fikir balik, tak sampai 3 bulan je lagi nak pakai, pastu untuk anak ketiga stop fikir dulu..hahaha, terus tak jadi nak beli 10 helai..=p Kualiti baju pun lebih kurang je macam kat JJ. *Eh! marah lak kang orang JJ..=p Tak kisahlah janji leh pakai buat pegi keje. Baju kurung still muat lagi tapi tang pinggang tu ketat dah nak zip..sesak nafas nak pakai..

Buat keje dulu ek. Maklumla cuti 2 hari.. banyaklah yang nak kena setel..:)

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

3 comments:

MaMa FaT!n said...

oooo... patutla bau kdai,xsmpat nak cucu lg dah pkai..hi3

MaMa FaT!n said...

ooo... patut la ada bau kedai... xsempat nak cuci lg dah pkai...hi3

hamzah ian said...

wah.. selamat kerja ya..