Bekerja seperti biasa


Selamat hari Rabu..:)

Bekerja seperti biasa hari ini. Sampai kul 1 pagi tadi tapi lepak dulu kat umah sepupu. Kul 4.30 pagi baru suami kesayangan datang jemput. Dia balik keje shift malam. Sampai Putrajaya kul 5 plus plus. Sempat gak lena sejam lebih then siap2 nak g keje..

Bersemangat baru! Sebab pakai baju baru.. Hahaha, motif? Beli baju pregnant kat kedai-kedai biasa macam Pasaraya Hari-Hari ataupun Pasarayaku kat kampung, memang murah2. Geram lak aku, rasa nak rembat 10 helai..=p Tapi bila fikir-fikir balik, tak sampai 3 bulan je lagi nak pakai, pastu untuk anak ketiga stop fikir dulu..hahaha, terus tak jadi nak beli 10 helai..=p Kualiti baju pun lebih kurang je macam kat JJ. *Eh! marah lak kang orang JJ..=p Tak kisahlah janji leh pakai buat pegi keje. Baju kurung still muat lagi tapi tang pinggang tu ketat dah nak zip..sesak nafas nak pakai..

Buat keje dulu ek. Maklumla cuti 2 hari.. banyaklah yang nak kena setel..:)

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...