Aki borek cucu rintik =p


Dani bila kat kampung Aki ngan Nenek dia sangat rajin melayan. Aki dia lagi la.. Dapat cucu lelaki pulak tu kan..


Hobi terbaru Dani adalah main kapal terbang atau helikopter. Siap ada yang kecik lagi untuk Dani.. Aku ingat heli yang kecik tu takleh terbang, Rupanya boleh uolls, siap ada remote control dia lagi..huhu..


Koleksi kapal terbang dan helikopter control ayah aku..:)

Kat hall

Kat ruang nak ke dapur

kat dapur..
Dah boleh buat pameran dah kan? =p

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...