Saturday, November 19, 2011

Tahniah Harimau Muda!

Bersemangat aku tengok bola ngan husband.. Seawal minit ketiga lagi dah ada chance untuk jaringkan gol. Tapi belum lagi berpihak kepada Harimau Muda.. Sehinggalah minit ke-85, baru ada penyudahnya.. Jaringan gol tunggal dari Fakhri Saarani telah melayakkan Malaysia pergi ke Final! Jangan lupa final game nanti pada 21 Nov 2011. Jam berapa aku tak tau ..hehe, Nantikan iklan kat tv3. Mesti ada.. Cuma penentu lawan ngan sape belum tau lagi. Indonesia tengah lawan Vietnam sekarang..Tunggu ajela keputusannya..:)

Salute ngan PM. busy-busy dia pun sempat lagi tengok bola. Kita share hobi yang sama lah PM..:)


♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

1 comment:

Pocket said...

wah congrat malaysıa! pocket xleh tgk.
housemate xmınat bola. dıorang tgk dvd. ohh