Sunday, October 2, 2011

Happy belated birthday, adik bongsu!

Ika - the left one!

1 October 2011. Her birthday yang ke 12 tahun.
Besar dah adik bongsu along ni. 
Rasa macam baru je dok tepuk2 tidokan dia, basuh poopoo dia, salin lampin dia, dukung dia, gomol2 dia..
Masa aku Form 3, dia lahir. Tahun 1999.
Masa banyak dihabiskan dengan main-main ngan dia, jaga dia, dodoi dia.
Balik sekolah, lepas siapkan homework semua, terus ngadap dia.
Sebab masa dia kecik, dia sangat comel!! Aku geram..hehe..
Sekarang, tak tau nak kata, hahaha, kang kata comel, perasan nanti dia..hahahha..
Baru habis UPSR, merdekalah dia sekejap..
Dia anak kesayangan ibu ngan ayah. Yelah, dia sorang je yang tinggal ngan ibu ayah kat kampung. Yang lain, semua dah merantau..
Tahun depan kalau dapat asrama, maka tinggal la ibu dan ayah berdua..

Ok Ika, happy belated birthday yang ke 12. Tapi semalam Along dah wish kan..:)



No comments: