Thursday, October 13, 2011

Cavenzi Offer!

Sedap tgk Dani tido! Haha..
Kisah ini selepas balik dari Sogo + ziarah bakal besan ibu kat Setiawangsa *tak sempat nak amik gambar*...

Masa kat umah tunang Ijai, Fyqa, si Anep ni boleh ternampak pulak iklan Cavenzi offer kat paper lalu diajaknya aku ke sana. Nak survey2 bedroom set katanya.


Cavenzi ni kat depan Jusco Maluri. Aku pun first time sampai sana. Drive sendiri ok. Kalau takde apa-apa hal, memang tak sampaila aku kat sana. Malas nak pakai GPS, pakai original GPS je. Haha, Si Anep la GPS original punya. Dia dah familiar betul ngan jalan-jalan sekitar KL. Ikut celah mana pun semua dia tau.



Dah jumpa yang berkenan di hati. Harga sebelum offer RM2+++.++ la. Lepas offer hanya RM15++.++ je. Murah kan. Satu set sekali ngan bantal2 dia bagi. Lama betui si Anep pikio (fikir-bahasa org perak). Nak beli atau tak? Ate, dia belum pun nak kawen lagi. Study baru habis. Konvo pun baru je lepas, Isnin yang lalu. Baru 3 bulan jugak dia bekerja. Nun kat Bank UOB sebelah Sogo sana. Bank Singapore. Fikir punya fikir, dia cancel. Hampeh betul la ko dik. Lama ibu ngan along tunggu ko decide.

Last-last dia kata dia beli aircond. Cait!

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

No comments: