Tuesday, September 27, 2011

Open House Ena @ Salak Tinggi

Nurul mama Raina..
Seperti biasa, entry tertunggak..:)

Hari kejadian 18 September 2011.

Dengan menggunakan teknologi GPS, sampailah aku ke rumah Ena..:) First of all, terima kasih kerana sudi menjemput kami sekeluarga. Maaf sebab datang lewat. Makanya jadi antara orang yang lewat hadir juga.. Mujur Nurul ada. Adalah geng..

Kami lambat sebab suamiku baru pulang dari kerja dan kebetulan mahu beraya ke rumah kakaknya di Nilai. Dah sah-sah lah lalu kat depan Salak Tinggi tu kan, makanya kami singgahla..:) Dapat jumpa ngan Norah Jones..=p

Tak sangka walaupun datang dah lewat, masih ada makanan. Hehe.. kan kebanyakannya kalau datang lewat atau di penghujung-penghujung rumah terbuka, makanan akan tinggal saki baki yang ada je kan.. Tapi tidak di rumah Ena, merasa jugak aku makan bihun sup dan soto. Kuah sup tu sedap tak terkata. Bagi akula, perut mak buyung ni haaa, bagi orang lain tak tahu pulak aku. Sampai umah kakak ipar, aku dah tak lalu nak makan sebab sendat dah perut makan kat umah Ena..hehe..



Gambar ngan tuan rumah wajib ada. Masa ni Norah Jones dah tido. Dani pulak entah ke mana dok main ngan sedara-sedara Ena.. Dani memang suka ngan orang yang suka entertain dia..

Ok Ena, thanks again kerana menjemput. Nanti kita jumpa lagi k..:)

note : Ena kata aku nampak kurus. Kalau aku tak pregnant ni mau aku melompat-lompat kesukaan. Tapi apakan daya, perut ku sekarang tak boleh nak makan banyak2. Kalau makan banyak, konfem keluar balik.

3 comments:

sharEna said...

mmg nmpk susut ana...hehe

thanks for coming yer =)

dani da dompot..gerammmm

aziyana said...

sonoknya dpt jumpa2, beramah mesra..bile la gilirn den

NURUL JAMIAN said...

ada gak gambar kita ye thanks ana. kita bawak kemera tapi lupa bawak bateri. hehe