Monday, September 26, 2011

Anak-anak Hot Blogger Mom

Hahaha! Tajuk tak menahan!

Rasanya Aliff tak pernah jumpa Dani lagi. Eh! Eh! Dah pernah jumpa...masa birthday party Qaseh, puterinya si Mar. *Eh, Mar, lama tak update blog n on9 kat FB kan? mane menghilang?

So, this is the second time lah..Masa first time jumpa belum reti lagi berkawan. Kali ni dah pandai berkawan. Apa yang kawan tu ada, dia pun nak jugak. Apa yang kawan tu buat, dia pun ikut jugak..

Ni adalah plan terkejut ye kengkawan. Hari sabtu hari tu punya peristiwa. Hehe.. Sabtu yang boring.. Rasa macam nak keluar bawak Dani jalan-jalan. Tapi Dani macam nak tido pulak. Masa tu pukul 3.30 petang. Ah! Tido dululah. Dan aku pun terlelap sekali...

Bangun-bangun pukul 5.30 petang. Dani pun bangun sekali. Terbaca pulak tweet Jue. Dia tweet boring katanya, nak keluar sekali nan ado transport.

Ting! Dapat idea! Ajak Jue keluarlah. Jue teringin Sup Urat Ketin tu. Makanya ke Presint 11 lah kami.

Yang lain-lain, biarlah gambar yang bercerita. Yang penting hati sangat seronok tengok keletah anak-anak ni berlarian. Penat mak nak oii mengejar korang ni..:)









Ok, Jue, Thanks temankan Ana & Dani jalan-jalan dan makan-makan..Next time kita bergather-gather lagi ek..:)

2 comments:

nanonano said...

jelesnye,
kalau la mika dekat ngn korang2 ni :)

AnaLyana said...

Na, takpe Na, nanti kita jumpa lagi one day.. jgnla kecek gitu...