Saturday, August 13, 2011

Hal taska

Tak tau nak mula dari mana...

Semalam dan hari ni ada beberapa orang tak bernama telah komen kat blog aku pasal Taska Seri Kandi tu. Komennya buat aku tertanya-tanya..Apa yang dah jadi kat taska tu sebenarnya? Kalau tak keberatan, boleh share tak? Email aku k.. anacomey_84@yahoo.com

Bagi aku, aku dah maafkan dorang2 yang buat anak aku dulu tapi nak lupakan peristiwa tu sangat tak boleh. Sampai bila-bila terkesan dalam hati..Moga-moga tak terjadi dekat anak orang lain juga..

2 comments:

Fahreen Fredo said...

Pasal ape erk?

Seri said...

ana, seri ade baca kat blog member.. bb 3 bulan mati lemas kat situ.. camne leh lemas? pandai berenang dh ker bb tu klau tak kecuaian tu dari diorg??? saman je elok budak2 tu.. org running taska, diorg pun nak running taska.. klau takde pengalaman, takyah la.. membunuh je watpe???