Hal taska

Tak tau nak mula dari mana...

Semalam dan hari ni ada beberapa orang tak bernama telah komen kat blog aku pasal Taska Seri Kandi tu. Komennya buat aku tertanya-tanya..Apa yang dah jadi kat taska tu sebenarnya? Kalau tak keberatan, boleh share tak? Email aku k.. anacomey_84@yahoo.com

Bagi aku, aku dah maafkan dorang2 yang buat anak aku dulu tapi nak lupakan peristiwa tu sangat tak boleh. Sampai bila-bila terkesan dalam hati..Moga-moga tak terjadi dekat anak orang lain juga..
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...