Budak melasak

Yang kisah ni waktu pagi, lepas mandikan dia..:)

Yang ni pulak petang sikit. Tengok keadaan rambut dia lah..Hahaha..habis serabai. Aku dah potong pun rambut depan dan rambut tepi dia. Tu nanti aku citer lain..:)

bajet comelah bila buat gitu ek..=p
bibir yang bengkak sebelah.

Alkisahnya, dia sedang tawaf satu rumah. Bila dah penat dia cuba untuk landing.. pastu tangannya landing tak balance jadinya tertomosla mukanya ke depan. Mula-mula dia diam. Aku pun bajet sikit je kot. Sekali dia menangis pastu berdarah banyak. Ni mesti terkena gigi bibir dia ni.  Lap lap kuar jugak lagi darahnya. Yang dia memang meronta-rontalah nak lepas. Tengah cuak tu mana la ingat nak snap gambar darah tu. Aku berdoa je takde yang teruk kat mulut dia. Masa dia tido tadi aku check, mujur hanya bibir je macam luka sikit. Tu yang berdarah tu kot. Gigi syukur alhamdulillah ok..:)

Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...