On duty


Aku terlupa yang petang ni aku kena jadi jaga kat aras 4, blok tengah ni. Hehehe.. excited beno aku nak g tengok baby ain & anas.

Pastu pagi tadi selamba je aku janji ngan Cik Maz, yang aku akan kemas partition aku petang ni. Hahaha, sekali aku on duty lah pulak. Terpaksalah aku stay back hari ini memandangkan esok ada audit 5S. Hishhh, tak habis habis 5S ni..

Hujan lebat sekarang ni. Makanya aku kesejukan kat sini sorang-sorang.

hujan lebat = sejukkk.. lokasi = belakang kaunter.


aku baru je nak setelkan kerja setimbun ni. Aduhaii..
Post a Comment

Done 1st Ramadhan

Selamat berpuasa uolls... Selesai dah 1 Ramadhan ye. Aku tahun ni amik yang waktu kerja yang masuk kul 8 pagi balik kul 4.30 p...