Sunday, June 12, 2011

follow up - day3

Assalamualaikum semua,

Now kat Hospital Teluk Intan. Untuk follow up Enady punya kes. Hari ni hari ketiga amik darah. Semalam punya result menurun platelet darahnya. Berdebar-debar tunggu result darah hari ni. Sebab doctor kat sini kata, kalau below 100, memang kena tahan wad. Huhu. Untuk pengetahuan, semalam punya result memang dah below 100. 91 je platelet. Agaknya disebabkan wad kat Hospital Putrajaya tu penuh, so, takdela kena masuk wad. Kat hospital Teluk Intan, wad tak penuh kot..:)

Harap-harap result hari akan naik than semalam. Doakan kesihatan suami saya..

Sekian..

4 comments:

pja said...

get well soon en.ady....teringat time mikhail umo sebulan...bapak dia siap lari dr spital klang cz rindu kat anak dia....time tu dia kena denggi n dh kena tahan 4 hari kot...doc plak ckp kena stay kat spital 10 hari..tu yg dia pakat ngan tunang adik pja utk larikan dia dr spital...

aziyana said...

ana, husbnd sakit ape?
mga baik2 aje ye

JIVEBUMZ said...

la tak sangka sampai kena masuk wad.. sabar yer nana.. banyak2 berdoa pada Allah mudah2an cepat sembuh..

AnaLyana said...

Pja, hahahah ye ke.. ni pun enady cakap nasib baik tak masuk wad, klu tak merindulah dia kat mak budak dan budak..hihi

Aziyana : demam denggi. Tapi not too bad lah.

kak ila :eh, tak masuk wad kak ila,..kena follow up je hari2 kat klinik amik darah, pastu minum air banyak2..thanks kak ila..