Malam Bintang Khazanah 2011


Jumaat | 22 April 2011 | 8.30 malam | Dewan Utama MOF

Kelab Khazanah menganjurkan satu pertandingan karaoke yang diberi nama Bintang Khazanah 2011. Pertandingan ni mendapat sambutan yang hangat. Di peringkat saringan sahaja seramai 27 orang telah menyertai pada 8 April lalu bertempat di Dewan Teater, Tingkat 1, MOF. Hanya 12 orang peserta yang layak ke final.

Saingan memang hebat-hebat. Semua lagu sedap-sedap. Mesti juri pening nak pilih the winner. :)

The MCs | Faizul dan Nancy (kalau tak silap)


Salah seorang wakil dari bahagian aku -  Bahagian Dasar Saraan ,Wang Awam dan Khidmat Pengurusan. En. Ibrahim. Ayah kepada sorang blogger kita ni.. Fanadya. :)


Part ni memang orang tunggu-tunggu. Tetamu jemputan, Adira AF8. Wow, dia sangat cantik, comel...


Antara orang kuat event. | Khalil, Shahrul dan Faizul. They are my officemate..:) You'll great , Men!


Para peserta yang terdiri daripada staff Kem. Kewangan. Performance dorang ada yang kalah artis tau.. meletopppzzzzzzz...:)


Salah seorang peserta. Khaty Natalia Rasul namanya. Bekas peserta Mentor 4 kalau tak silap. Tapi tak jadi. Protegenya Ziana Zain.

Kemenangan telah menjadi hak milik Peserta dari Bahagian Pinjaman Perumahan. Lelaki. Dia nyanyikan lagu Memori Cinta Luka dari Nassir Wahab tu..Beliau membawa pulang hadiah wang tunai RM300, trofi dan sijil.

Sekian AnaLyana melaporkan. Gambar kredit to Puan Nanie..:)

Post a Comment

Done 1st Ramadhan

Selamat berpuasa uolls... Selesai dah 1 Ramadhan ye. Aku tahun ni amik yang waktu kerja yang masuk kul 8 pagi balik kul 4.30 p...