Monday, April 25, 2011

LET'S MAKE MALAYSIA THE FB CAPITAL OF THE WORLD!


Jom korang! Kita jadikan Malaysia ni The Facebook Capital!. Rata-rata ramai di kalangan kita ni yang ada Facebook kan? Anak aku pun dah ada Facebook. Hahaha, tapi mama dia lah yang control. Jadi apa salahnya, kita sokong usaha ni sama-sama dengan mengLIKE page ni. Klik sini.

Tak lama pun nak klik. Just Klik sini, then nanti gambar korang terus terpampang kat page dia. Tu hah! Kat atas tu, gambar profile aku kan gambar bunga  rose tu, so keluarla gambar tu. Klik INVITE. Kalau nak join korang Klik Join The Movement dan sambungkan ayat ni.


Malaysia should be The Worlds facebook Capital because.....(sambung dan klik submit)

Pastu korang share kan ngan member-member korang. War-warkan kat dorang. Share kat Facebook, kat twitter, kat YM, forum , blog dan lain-lain..Mudah je kan..

Aku dah sudah dah.. korang bila lagi???

No comments: