Kita Bako je


Last Sunday, pergi Mydin USJ carik barang-barang dapur. Pastu try beli ayam yang dah siap berempah bagai ni kan, untuk dibakar untuk dinner untuk kami berdua untuk untuk bla bla bla and whatsoever. *Lately, aku suka beno cakap whatsoever. Haha..abaikan.

Idaklah mahai beno pun..RM5.++ je. Quarter kot ayam tu.


Yang ni dah siap masak. Aku masuk dalam oven satu jam je. Rasanya? Not bad lah.. Hahaha, Kak Yang balik keje, terus aku ajak dia makan. Aku cakap “KakYang, makan nasik ni lauk ayam bakar, Sedappp” KakYang : Mak aihhh, bapakla..Rajinnnya bako. =p

Hahaha. Sampai sekarang aku tak pasti KakYang tau ke tak yang ayam tu bukan aku yang masak sebenarnya.  Aku bakar je dalam oven..=p
3 comments

Popular posts from this blog

Tips hapuskan ulat gonggok

Tanda-tanda nak bersalin

Panduan Nak Daftar Anak Ke Tadika MAIWP