Tuesday, March 29, 2011

My hero kecil pulang menjenguk mama dan papa


Budak kecik ni akan balik petang ni menjenguk mama dan papanya. Hehehe.. Dah naik bas pun kul 4 petang tadi. Akan turun di Hentian Bukit Jalil pada jam 7 petang. My bro akan pick up mereka then terus hantar ke rumahku. Arghhh.. Ikutkan hati mahu saja aku suruh adik aku tu datang sini je. Biar aku yang ambil mereka. Rindu tahap gaban dah. Tak sabar nak jumpa ngan My hero kecil tu. Hahaha, tapi apakan daya. My bro, Ijai cakap, " Alaa..biarlah Ijai yang amik. Ijai pun rindu ngan Dani. Tengok video kat FB, alahaiii..geram je nak peluk-peluk cium-cium dia.." Tengok Dani, mama ngan Pak Ngah berebut-rebut untuk ambil awak tau..=p

Opss, lupa pulak. Mereka tu adalah my sis, Kak Yang, my mom and Dani. KakYang bercuti seminggu sebab nak amik result SPM ari tu.So, on Thursday, maybe she back to work.

My hero kecil tu pulak, balik sini sekejap saja. Ada appointment ENT dan cucuk untuk setahun. Orang kata cucuk telur. Aku ingat cucuk tang telur dia tu..Hahaha.. Rupa-rupanya cucuk untuk tengok dia ada allergy telur atau tak. Hehehe.. Jue Rayyan, jangan gelakkan ana. =p

Oh, lambatnya masa berlalu. Kul 5 petang nak balik. Nak masak. Mesti KakYang, Ibu and Dani laparkan. Dani aku nak masakkan bubur je.

Jom layan gambar Dani masa aku balik kampung last two weeks..Seronok layan dia cak cak..Weeee..

 




6 comments:

NOR said...

kak yana:sorry,nor dh gelak nie...;p

atty's said...

yeah ..ptg nie leh jumpa dani..

nanonano said...

ok la tu
mlm ni sure tdo pelok kemas2 hero tu ekk..

Seri said...

hahaha.. lawak ana ni.. rindu kat dani.. bile kite bleh jumpe lagi eh.. nak pakai spek kakak tak??

antalya said...

sy agak sensitip sket kalo dengar/nampak ank kecik naik bas.dan jugak golongan veteren.coz rasa mcm kesian jer kt dorang.huhuuu nk nanges

Cik Mary said...

Mesti hebat rindu seorang ibu ni kan. =)