Friday, March 25, 2011

Mana la dia belajar

Entry ini ditulis oleh my beloved sis, Emilia. aku salin dan tampal from her blog.


okay, to mama & papa dani yang sgt merindui dani..
these are for u. lalalaaa.. 
hahaa, ni nk mengadu ni..


mama&papa dani, nk tauuu? dani's getting naughtier tau skrg ni.
improvement : pandai buat2 geram, pndai jelir lidahh!


haishhh, nk kena babap lh dani ni. x tau lh mana si nakal ni dpt.
siap main jelir2 lidah tu. keluar masuk, keluar masuk lidah cumel dia.


bila mak yang tinggal berdua ng dani. ehemmm.. lalalaa. hihiii.
kita main lh puas2! ouh, yeahhhh! jum jum jum!
















haaa, cumel kan? baik ngaku. my dani of course super duper cumel!
opss, before that, we would like to apologise lh, mama&papa dani.
ermm, nmpk kn merah2 tu kt muka cumel dani.
well, nk ckp mcm mana lagi entahh, biasa lh kan.
di kampung, mcm2 benda ada. nyamuk sana sini.


rumah besar gedabak pun kat sini, cmfirm ada sekor bnde alah tu.
hahaa. so sorry ye. mmg 24jam penjagaan rapi, wa ckp luu.
tp nyamuk tu nakal nya sama mcm dani lh.
so, nothing to say. nenek dani lh beria ria sapu wicks n minyak apa ntah,
kasi cepat baik. heee. cepat2 muka tu licin ye dani. :)







sedap betul tidur. dr kecik smpai ke besar, msti tidur mcm ni.
hahaa, terkangkang. x kecik pulak tu.
okay, that's mean, besar lh kn. hahaaa..


okay, nk main dgn dani lh.
see yaaa. byebye. :)
sekian.

No comments: