Saturday, March 26, 2011

Dani lagi : tiru title entry EmiliaMore

*
*
* seperti biasa, entry ini ditulis oleh EmiliaMore. Aku salin dan tampal..:) Terubat rindu tengok gambar2 Dani.. alahaiii...


mesti lh dani lagi. mama dia dh dok bising suh update psl ank kesygn dia ni.
okay, td pergi karnival jom masuk u. before that, snappy lh dgn si kcik ni jp.
baru bgn tidur, semngat diaaa. hahaa. kelakar betul dani ni. haishhh.


see, pndai dh geram2 dia. :)

lepas tu kn, bila letak dia kt ats bday present yg mama dia kasi tu,
pehh, x payah ckp lh. mengamuk sakan dia x nk.
si kecik ni mmg penakut betul lh. hahaa.
merata rata tangan dia nk something utk pgg sbb cuak sgt.



muka cebik dia tu, rasa nk picit. dh kena pun. ngeeee.




dh pndai main auchakkk! cute dohhh.

hehee, seronok dia ambik beg mak yang dia.
x sabar nk pergi sekolah ye, dani.





see? semangat kn? bagussss.

heyy, know what, dani yg masuk kn sendiri tali beg tu kt kepala dia tau.
hehee, amaze x? amaze x? i likeeee...
lepas tu dia buat hal. kacau nenek dia.
ehh, bukan buat hal. main2 je tu.
acah2 x mau mkn. pd hal nk lg.
dani2, dh tu, digigitnya buku abc cumel dia tu.
hahaaa. x sbr nk belajar. budak bijak! :)





ahahaa, mama dani, puas x? hmm, video ada.
tp lambat gila plus lama nk upload.
nnt i upload kt fb, kalau x lambat yeaa. :)

sekian.

No comments: