Wednesday, February 9, 2011

Sangat kenangan tarikh 9 Februari ni..


Meh aku copy paste balik ape citer 3 tahun lepas pada tarikh hari ini..:)

v
v
v
v
v
v
v

my engagement day

Ramai teman2 blogger yang request gambo saya maser bertunang dulu...
kali ni saya buat entry pasal saya bertunang ari tu ek...

saya bertunang pada 09 Feb 2008
maser tu cuti tahun baru cina...
nak bertunang tu tak plan pun...
semuanya terjadi 3 minggu sebelum bertunang...
en.ady yg ajak bertunang...

"ayang, kita bertunang yer cuti raya cina ni nanti.."
~ maser tu panggil ayang ngan abang lagi...lpas bertunang je yang tukar panggil papa ngan mama..

gambar2 kat atas ni..semuanya diedit oleh mbr dari saya tadika lagi...Wan Emy Shahliana..
saya panggil emy jer...

yang ni diedit oleh adik saya..anep...
ibu saya...
ni waktu malam sebelum esokya nak bertunang tu...
hantaran dari pihak lelaki...
en.ady datang jugak tapi dia g umah member dia...
huhu..dah datang dah...
wakil ayah saya ialah pakcik saya merangkap andak saya...~abang kpda ayah saya...deme ni 2 beradik jer...ayah saya yg bongsu lelaki...
sebenarnya..saya tak plan pun duduk kat luar ni...
ntah aper angin ntah..pihak lelaki suruh saya keluar....
tak nak masuk2 bilik...
huhu..saya dah gabra giler maser ni...
dengan tilam bersawang nyer...
klako betuii la...
sempat lagi saya buang sawang tu...
gabra giler time ni weyyy..sampai ketap2 bibir tu haa...
ni kak long...kakak sulong en.ady...
atie n anak dia aina...adik en.ady yang bawah dia...no. 3 la..
ngan ijai..adik saya yang no.2..
yang belah kiri tu mak en.ady...huhu..saya lagi besar dari mak dia...
ngan sepupu2 saya..
ngan wan emy...


♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

5 comments:

pRincESs_N said...

mengimbau kenangan!

princess said...

Pewwwwiiiiitttt....!!!!!
tragedi dibulan febuari...

emilia more said...

seriously, u looked different. hahaa.

fazemy said...

Masa ni aku blh pakai baju kebaya lg weiiii...haha. Dah jd mak pun tunangan org time ni...

atty's said...

ayunya ana masa bertunang..