Tuesday, February 8, 2011

petua hilangkan batuk



dah sebulan tp selsema n batuk Aqeef x hilang... ubat, inhaler semua tp still tak kurang... tgh serabut2, ada ustaz kat opis ni tegur (maybe nampak sgt muka i yg serabut ni)...cerita kat dia and die suruh amalkan ni.....   setiap pagi bgn dr tidur....ibu jgn gosok gigi or berkumur dulu.... makan sebiji tamar, then amek ibu jari kita (cuci tangan dulu k), lekapkan di lelangit (combination air liur ibu n air tamar)...kemudian suruh baby nyonyot...amalkan hari2  Alhamdulillah, after 3 days amalkan ni, dgn izin Allah...selsema Aqeef terus ilang ;)
Siti Najihah12:34pm Feb 7
dah sebulan tp selsema n batuk Aqeef x hilang... ubat, inhaler semua tp still tak kurang... tgh serabut2, ada ustaz kat opis ni tegur (maybe nampak sgt muka i yg serabut ni)...cerita kat dia and die suruh amalkan ni.....

setiap pagi bgn dr tidur....ibu jgn gosok gigi or berkumur dulu.... makan sebiji tamar, then amek ibu jari kita (cuci tangan dulu k), lekapkan di lelangit (combination air liur ibu n air tamar)...kemudian suruh baby nyonyot...amalkan hari2

Alhamdulillah, after 3 days amalkan ni, dgn izin Allah...selsema Aqeef terus ilang ;)
Jiha, samela ngan Dani. Nak dekat 3 minggu batuk Dani tak ilang2.. nak cubalah petua Jiha ni balik kang.. :)

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

3 comments:

atty's said...

baguslah petua nie .nanti leh amal kan ..

MaMa_AdHa said...

nak try jugala...
Ummi tag awak join contest yea...

Dayu said...

nak cuba jugak
cha dah batuk seminggu lebih
insya allah kan
dengan izin Allah