Monday, January 31, 2011

Krisis Mesir Nasib Rakyat Kita

Lately, busy ngan pindah umah. Serius, tak amik port pun hal-hal semasa. Sehinggalah pagi tadi, aku bukak berita harian on9. Nampak tajuk berita yang pasal minyak akan melambung naik dan baru tahu Kisah Mesir ni. Bila baca semua berita yang berkaitan dengannya, aku tak rasa pun masalah Mesir ni akan jadik worse. Aku fikir krisis tu krisis biasa-biasa yang macam selalu aku tengok kat Buletin Utama part yang berita dunia tu je.

Sekali terjumpa link Blog ni. KRISIS MESIR NASIB RAKYAT KITA.

Setelah baca dan baca..

Masya Allah.. teruknya keadaan kat sana..

Kita sebagai rakyat Malaysia, tolongla support rakyat kita yang lebih kurang 11,000 orang terkandas di sana..Tolong suarakan kepada kerajaan supaya bawa mereka pulang ke tanah air..

Kerajaan Malaysia, tolonglah ambil tindakan yang sewajarnya. Sekian Terima Kasih!.


noted : emo ok baca rentetan kisah mesir ni..

lagi kisah Krisis Mesir :

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

2 comments:

JIVEBUMZ said...

uiks teruknya kat mesir.. pagi tadi dok borak kat kantin akak baru tau kat sana tengah tak aman rupanya.. member akak ada 3 org adik tgh belajar kat sana.. dia lagi riso.. mudah2an pelajar mesia sume dapat pulang ke tanah air dengan selamatnya..

CGG said...

moga segalanye kembali pulih..
amin