Tuesday, December 14, 2010

Schedule yang dah penuh

Salam semua..

Hari Sabtu Ahad pada bulan 12 adalah paling dan tersangatlah busy...

Minggu lepas aku g Johor..wedding bos kecik aku.. tu nanti cerita..gambar tak amik lagi ngan lagi satu punye kamera..:)

Minggu ni balik kampung aku, Perak. nak jenguk anak dan sekali la ngan hantar mempelai bos kecikku.. (belah lelaki kat Sitiawan)

Minggu depan, aku g Kedah. Ade team building kat Gunung Jerai. Kursus ni aku teruja sangat nak pegi sebab dah lama aku cop nama nak pegi team building..dari tahun 2009 lagi.. awal tahun 2009, busy ngan preparation nk kawen. hujung tahun 2009, aku pregnen pulak.. awal tahun 2010, aku bersalin, dan hujung tahun 2010 nilah baru aku dapat merasa nak g team building.. aku suka kan aktiviti yang lasak2 tu.. maklumlah, melalui aktiviti macam ni jelah nak panjat2 tu semua..kalau tak..jgn harap nak merasa..hehe..

Minggu yang New Year tu, nak balik kampung Perak lagi.. nak amik Dani.. sebab sekolah dah start kan 3 Januari 2011.. BS dia pun dah start keje balik..

mmm..bila la nak balik kampung Pahang... tu nanti kita plan lain ye papa.. bulan 12 ni, dah penuh la schedule kita... mak ngan abah.., nanti kami balik jenguk mak ngan abah ye...

Sekarang ni kat opis, busy tahap gaban aku rasa.. sebab nak preparation JKAP 4/2010. aku jadi Urusetia.. macam nak buat persidangan Umno dah, fotostat sana fotostat sini.. taruk dalam folder.. tebuk2.. tagging2.. haiyaaa.. penat lah.. tapi demi mengisi periuk nasikku, aku harus buat
jugak.. lagipun JKAP ni bermusim..(sebutan dia Jekap tau).. setahun ada 4 kali je.. tapi dia punye busy bila ada persidangan..haduyaii.. tak tau nak cakap..~~

aduii..air ikan tak tukar lagi.. sian ikan-ikan aku.. dah berkarat dah airnya.. sape nak tolong basuhkan? aku bagilah upah RM0.50..hehe..

ok babai...

semua entry auto publish lepas ni.. tak dan nak ngadap blog n blogwalking. malam2 kang baru aku terjah blog2 korang ek...


♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

1 comment:

p R i n c E S s _ N said...

ujung tawon sume pon bz....x shukerr..