Thursday, December 16, 2010

oh anakku, kamu tidak sihat ya?

esok mama balik ye sayanggg.. tunggu mama..mish yu co much..

dani:jum ke klinik

haa.disebabkan dani x berapa sihat..
so,nenek n aki dani bawak dani g klinik.
mak yang dani pun nyebok gk.heh.mana buleh lps dani kot.ngee~

smpai2 tu tgk klinik tu sedang di'renovate'.so,mcm messy sikit lah.
pergi tnya kt kaunter tu.cerita la psl si cumel nie kn.
pehh.tros dpt service baik punya kot.
dorang utamakan si cumel nie dulu.what a go0d job,doctor n nurses!

lps tu yg mcm slack sikit..dani x nak pulak timbang height n weight dia.
punya la dia mengamuk masa tgh timbang tu.haha.aiyokkk..
i know,dani mesti malu kn.sbb dani da BUNCIT! yeahhh..

so,kitorang pn ambk turn.dapat pulak number 1030.
xpe2.kejap je lagi kn..nasib x ramai kot.

while waiting,let's have some snappy,okay? ;D

okay,lepas tu kitorang kena panggil masuk da.
what a short time! thank God..






haha.masa doctor tu membebel2 pasal dani,ak pn snap2 lah sikit kn.
hehee.sungguh x sopan..(so what?)

okay,ambik temperature dani : 35.4 degree.
then,doctor tu check ape ntah kt dani.(ish2,x focus..)
yg best nye..dani senyap pulak time nie.
buleh pulak dia pn membebel skali ng doctor tu.hahaa.

lastly,barang2 doctor tu dimain nya.haha.
dani dani..rakussss....(!)

okay,jum ambk ubat pulak.
dani dapat ubat demam,selesema..


usai sudahh..jum pulang! oww yeahhh...
ouh,not forgetting..
thanks a million to the doctor and all nurses.
so rensponsible.then,keep doing ur job well. bye!


♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

No comments: