Tuesday, December 28, 2010

dani kat kampung taktau part berape dah..hihi


dani:suka ria

hahaa, sempat pulak ambk video ni td.
okay, motif : kasi mama&papa dani yg sudah kerinduan teramat tu :)



hahaa, see? dani da mula ikut ckp org kot.
dia suka buat geram, hahahaa. *gedik gedik pulak.

lps tu, bila nyanyi lgu twinkle twinkle little star tu,
dia pn nk nyebok jugak. suka suka dia je ckp ape ntah.
hahaa, bahasa dia lh tu kot.

one more, dani pn da pndai tepuk tgn sikit2 tau.
nyanyi la kt dia lagu tepuk amai amai tu.
cmfirm suka punya lahh.
hahaa, dani sudah semakin hyper! :)


yeahh, dani pn da pndai bawak inspira dia tu. *walker.
hahaa. macam macam lh syg dani ni. :)

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

1 comment:

atty's said...

yeah..dani budak bijak ..tak pe hyper..dari duk diam

org ckp budak hyper ni bijak .