Tuesday, November 30, 2010

Jom Main Kutu Bekas Beras Brand Tupperware UPDATED!

entry baru kat bawah ye..


pic google je..


Jom korang, kita main kutu bekas beras ni. Aku teringin nak bekas beras ni. tapi nak keluarkan duit RM250 tu..mak aihh.. banyak bende lain yang aku boleh beli kot kan..

kalau korang nak join, senang je caranya :

RM250 / 5 bulan = RM50.00

kita carik 5 orang then bayar sorang RM50.00 je selama 5 bulan.

Kalau bulan tu giliran dia yang dapat, kos penghantaran akan ditambah sebanyak RM12.00 untuk pos laju. Kalau area-area Putrajaya, Shah Alam dan Bangi kos penghantaran adalah free.

Korang mestilah membuat pembayaran bermula dari 25hb sehingga 7hb berikutnya.

Kalau berminat korang just email kat anatupperware@yahoo.com ya.

Nak buat hadiah kat kawan ngan mak pun boleh...

kalau ade yang nak beli cash terus sebijik pun boleh..harga nya RM250.00


UPDATED! Sape yang main kutu ni aku terus recruit dia jadi ahli...

1) Kak Ida
2) Cikin
3) Ana
4)
5)


♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

2 comments:

Ayuraza said...

adoi...
da terbeli cash..terlmbat sikit..kalo x xkopak 280..haha
leh instalment..muahaha

Ayuraza said...

adoi...
da terbeli cash..terlmbat sikit..kalo x xkopak 280..haha
leh instalment..muahaha