hujan lebat

hujan lebatlah kat luar..
camne aku nak balik ni. eh, aku boleh balik sebenarnya tapi sian kat dani. camne aku nak hangkut dia. susahla.. nak dukung dia lagi, nak pegang payung lagi, nak bukak pintu kete sambil pegang payung ngan dani. then nak masukkan dia kat car seat payung mmg takleh nak pegang lalu ku kepit kat ketiak. dan dani akan kene hujan.. sikit.. alaaaaa... hujan.. berhentila... bagi can la saya nak amik anak saya dulu...(upsss.. baru tersedar aku mengeluh kat sape... ampun kan saya..)

sekian..

sent by myPC kat opis ni.

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...