hujan lebat

hujan lebatlah kat luar..
camne aku nak balik ni. eh, aku boleh balik sebenarnya tapi sian kat dani. camne aku nak hangkut dia. susahla.. nak dukung dia lagi, nak pegang payung lagi, nak bukak pintu kete sambil pegang payung ngan dani. then nak masukkan dia kat car seat payung mmg takleh nak pegang lalu ku kepit kat ketiak. dan dani akan kene hujan.. sikit.. alaaaaa... hujan.. berhentila... bagi can la saya nak amik anak saya dulu...(upsss.. baru tersedar aku mengeluh kat sape... ampun kan saya..)

sekian..

sent by myPC kat opis ni.

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥
Post a Comment

Done 1st Ramadhan

Selamat berpuasa uolls... Selesai dah 1 Ramadhan ye. Aku tahun ni amik yang waktu kerja yang masuk kul 8 pagi balik kul 4.30 p...