Monday, November 29, 2010

baby Aariz

Nama penuh baby ni Aariz Imran Imansyah bin Shah Abdul Majid ( nama ayah dia aku copy kat FB je..hikhik..kes tatau nama penuh)
lahir pada 15 Ogos 2010
pada pukul 9.33 pagi, seberat 3.03kg


pandainye aariz senyum, dani kat belakang tu macam jeles je..hihi..

dani yang bad mood petang tu.. ntah ape kene ntah..
tgk badan baby aariz tu. dia baru 3 bulan, tapi ko..semangat sungguh.. sama besar ngan dani yg umur dia dah 8 bulan..hihi.. berkat BF ummi dia..

yg tengah2 tu auni firdina imansyah binti shah abdul majid..=p
kakak aariz..
jeles tul aku nak amik gambo adik dia, sibuk nk interfarme sekali..
eh, abah dia pun interframe la.. hihi..

noted : lupe plak nk citer, dorang ni jiran aku dulu... jiran yang sangat best.. kalau hari cuti sabtu ahad, sambil sidai kain sesama, sambil sembang..huhu..ina, ana rindula moment tu..:)

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

3 comments:

p R i n c E S s _ N said...

sedap nyerr name bdk2 ni...

Anonymous said...

yes miss that moment too!!! :) chit chat sambil menjemur kain...sampai la ke tengahari..nsib dapor x de perhangat ape2 klu x memang hangusla lauk pauk ka dapor...pastu lunch pon delay jd petang sebab sembang x igt dunia sampai ke tengahari..hahahaha :)

Ana said...

hahahaha...sekarang sembang ngan dani jek..hihi.. layan dia yang suka tgk luar tu..kadang2 menjerit2 dia tgk kete lalu..

part delay lunch tu, ina kalau tak sempat masak, dia pegi alamanda je..kihkih..