baby Aariz

Nama penuh baby ni Aariz Imran Imansyah bin Shah Abdul Majid ( nama ayah dia aku copy kat FB je..hikhik..kes tatau nama penuh)
lahir pada 15 Ogos 2010
pada pukul 9.33 pagi, seberat 3.03kg


pandainye aariz senyum, dani kat belakang tu macam jeles je..hihi..

dani yang bad mood petang tu.. ntah ape kene ntah..
tgk badan baby aariz tu. dia baru 3 bulan, tapi ko..semangat sungguh.. sama besar ngan dani yg umur dia dah 8 bulan..hihi.. berkat BF ummi dia..

yg tengah2 tu auni firdina imansyah binti shah abdul majid..=p
kakak aariz..
jeles tul aku nak amik gambo adik dia, sibuk nk interfarme sekali..
eh, abah dia pun interframe la.. hihi..

noted : lupe plak nk citer, dorang ni jiran aku dulu... jiran yang sangat best.. kalau hari cuti sabtu ahad, sambil sidai kain sesama, sambil sembang..huhu..ina, ana rindula moment tu..:)

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...