Tuesday, November 9, 2010

ayam penyet

ni cerita last last weekend..haha maknanye 2 week ago.. kan yang aku cuti hari isnin balik dari Family Day kat Melaka tu kan.. enady ada hal kat Klang, so dah habis keje dia, menyinggahla kami ke sini.

Mula-mula tak plan pun nak makan kat Ayam Penyet ni, kebetulan mase tu kat Padang Jawa, dah tengahari n mula pk pk nak makan..dah lapo..tapi tak tau nak makan kat mane.. tiba2 teringat Jakel, teringat i-city, teringat jivebumz penah makan kat sini. cikpuanmiera pun pernah citer yang dia makan kat sini...terus berfb fb tanya kat mana location ayam penyet tu..thanks to kak ana aka zuriana yunos yang memberitahu location nya..deret2 jakel ngan al-ikhsan katanya..

bila dah tau location, terus zasss ke sana... enady tanya, sedap ke..hahaa..aku manelah tau.. tak pnh try..jomla kita try..

order ayam penyetla ape lagi...

rasa dia...mmm..not badla..sedapp... aku suka sambal dia...lenkali leh datang lagi kat sini..


dani tdo lena..senang mama papa dia nak makan..hehe..

marah sebenarnya tu, sebab dah lapar..hihi.. padahal servis dia takdelah cepat, takdelah lambat sangat..

mula2 order ayam penyet ngan nasik je...

last2 order sayur pucuk paku masak lemak cili api. sebab rasa tercekik je makan takde kuah.. ayam dia pun banyak..sorang makan tak larat nak habis..

haha..gud dani.. mama ngan papa dah habis makan, baru bangun eyh...

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

5 comments:

missrivebell mumun said...

mcm sedap jer.. terliur pla.. kat seksyen 18 pun ada.. nanti la nk pi test..

Adlina Husaini said...

kalau hat dekat ada kat cyberjaya
suka sambal belacan dia,sedap kan..krupp krupp ayam tu pun best

pandai dani bajet time ^_^

nampak dia kurus sikit, lasak eaaa

JIVEBUMZ said...

sedapkan masak lemak cili padi dia? memang kene order kuah lain kalo tak tercekik dibuatnye.. pasni makan kat ole-ole seksyen 18 lak yer! baru bukak kat situ..

p R i n c E S s _ N said...

huhu..aku mcm kurang plaks nasi aym penyet ni..klo nk kne order kuah skali..kering2 x tetelan mak...kt bangi sek15 ade yunk...

CikPuanMiera said...

gulai lemak adelah yang paling best.
fuh!