Pot Luck Raya 2010


Entry ini akan banyak ngan gambar makanan dan gambar orang ye..sila jangan muntah..=p

peristiwa nya adalah pada hari Rabu yang lepas.. ade Pot Luck Raya kat opis aku ni. kiranya Jamuan seksyen la.. tapi dibuat secara Pot Luck. motif utama sebab nak rasa masakan orang-orang kat opis aku ni.hehe..

dimulakan dengan gambar kitorang semua bergotong royong siap-saipkan ape2 yang patut. tu dorang tgh buat sandwich tu.. opismate aku ni semua adalah penggemar sandwich tau..jadi sandwich tak tinggal di mana-mana jamuan makan-makan..hehe..

potong buah pulak.. seee.. kami sangat bekerjasama kan.. sangat seronok tau buat pot luck gini.. meriah je..

hahaha..dan kalau nak tau juga, kami ni memang gila kamera.. pantang kamera ade di mana-mana..mesti nak expose...huhu.. aku takde ye.. tukang amik gambo sahaja..

cik maz n ibuafiqahhuzaifah

Kak Zai BUAT kuih ni ye..hahaha

tukang buat air.. terbaiikkk la nor n kila punya teh tarik.. sedapppppp..

aku tangkap gambar ngan bunga ajelah hehe..

geng-geng buat Cocktail...sdappp jugakk.. habis licin kan..

ok..gambar makanan pulak.. nasib baikla bukan bulan puasa kan..

sandwich.

agar-agar kacang merah.

cheese tart.

kuih koleh.

kuah lodeh.

lemang.

rendang.

sambal goreng.

mee goreng.

dadih yang aku renovate jadik puding..:)

sampai tak muat meja.. hahaha..

dayan hanyalah sebagai model dan cik Maz adalah tukang kasik idea yang tembikai kena potong macam ni..huhu

kami nak nyanyi lagu bufday untuk ibuafiqahhuzaifah..

upss..terover lak kat situ..

1 anak dara, 1 mak orang n 1 tunang orang.. cuba teka siapa..hehe

bersalam-salaman lah kita di hari yang mulia ini..~~ lalala..=p

pose gedik dari kami yang gila kamera..:)

bergambar kenangan dengan En. Lee Tick Seng.. beliau telah dinaikkan pangkat dan berpindah ke Bahagian lain setelah lebih 20 tahun berkhidmat di Seksyen ini.. bon voyage En. Lee..

unit 2 | kadar hasil dan perbelanjaan.. kami sudah hilang ketua unit....huhu..


and last, bergambar bersama datin (berbaju biru).. tetamu kehormat pada hari itu.. tq datin..:)


♥ mama Muhammad Dani Emir ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...