dani and his ball

balik dari umah Tuan Haji tu, aku tanya la kak izzah. free tak? kalau free, nak ajak g Jusco balakong tu. kak izzah kate dekat je. aku pun pegila berempat. dani, aku, kak izzah n dayan. aku tak penah jejak lagi kat jusco balakong ni. besar jugak kan.. lenkali leh ajak enady g sini la kalau nak shopping. hehe..

just tengok tengok je dlm jusco tu. dan sempat gak rembat mainan untuk dani. bola ngan kiub abc. RM11.90 je.

dani tak sabar ok. belum bayar lagi dah nak main ngan bola tu. masuk kete nak balik je dah tertido ngan bola tu. hahaha...dia excited dengan bola tu tau.. yelah, maybe sebab bola tu colourful kan..:)


mainan faveret dia sekarang. agak-agak dia nangis je, aku terus kasik bola ni.. fuhh..mujur bola ni jadi penyelamat. hehe..

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥
Post a Comment

Done 1st Ramadhan

Selamat berpuasa uolls... Selesai dah 1 Ramadhan ye. Aku tahun ni amik yang waktu kerja yang masuk kul 8 pagi balik kul 4.30 p...