Monday, October 4, 2010

00121212 UPDATED!


sticky mode. Entry baru kat bawah..

MACAM LAMBAT PULAK NAK TUNGGU PEMENANG. AKU TURUNKAN SIKIT DIA PUNYA ANGKA-ANGKA TU EK..



sempena dengan bulan Oktober , bulan bufday aku, ibu n adik bongsu, ika..aku nak buat satu contest. takdelah susah sangat. malas aku nak buat contest yang panjang-panjang n susah-susah (maybe lain kali)..

senang je..

korang just capture bila no. visitor tu dah jadik 00121212

visitor tu boleh carik kat belah kiri blog aku ni..


haaa..susah tak? senang je kan..

maknanya ade seorang yang akan jadi bertuah dan hadiah pun satu lah..hadiahnya akan diberitahu kemudian dan akan dibeli masa aku cuti-cuti Malaysia hujung bulan ni nanti..

lambat lagi nak jadi angka 00121212 tu..jom sertai ramai-ramai..

dan bila dah capture angka tu, email kan kat anacomey_84@yahoo.com

gud luck korang!..

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

3 comments:

atty's said...

harap dapatlah mengena no bertuah tu..

mumun si missrivebell said...

kenapa ek mumun tak nampak-nampak nombor tu.. adeh rugi la cmnie.. hehe

YanDarwisy said...

bertuahlah badan siapa2 yg dapat tu...rezeki