Saturday, September 4, 2010

raya khamis ke Jumaat?

kalau hari raya jatuh pada hari jumaat ok lagi. semua plan dah diatur. baik punye plan. akan mengikut apa yang dirancang. insyallah..

kalau hari raya jatuh pada hari khamis, adoyyyy.... habis lari semua plan. macam mane ni? ada sumber-sumber yang boleh dipercayai yang hari raya puasa akan jatuh pada hari khamis bersamaan 9 September 2010. haduyaii..

sahih ke tak sahih ni?

aku pun tak tau dan tak konfem. aku ingat member aku cakap tu main-main. rupanya ramai jugak yang dengar berita pasal raya ni.

kot-kot ade orang Jakim yang baca blog aku ni, raya khamis ke jumaat? hehe

kena buat plan A dan plan B ni. atau plan C..=p


♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

2 comments:

JIVEBUMZ said...

hihi yana 9 ogos ker 9 september? salah taip nie! 9 ogos tu macam kenal je date tu hahaha

raya konpem 1 syawal bersamaan 10 september :) sulit nie tau! haha

honeysour's blog said...

ye ke..hahaha..salah taipla tu..hikhik..